Διατροφική Υποστήριξη Ι Αγωγή Υγείας

Στρες και Διατροφή

Το ήξερες οτι, το στρες μπορεί να οδηγήσει σε ανθυγιεινές και λανθασμένες διατροφικές πρακτικές οι οποίες επιδρούν αρνητικά στο ορμονικό προφίλ, στην ισορροπία της γλυκόζης, στην διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους, αλλά και στο ανοσοποιητικό σύστημα!

Κάνε κλικ για να δεις τις απαντήσεις!

Ναι! Το στρες είναι φυσιολογικό μέρος της ζωής. Προκύπτει όταν η ομοιόσταση του οργανισμού μας απειλείται ή …έτσι αντιλαμβανόμαστε! Σε μικρές ποσότητες, το στρες μπορεί να κινητοποιήσει το άτομο και να το βοηθήσει να αυξήσει την παραγωγικότητα του. Ωστόσο το υπερβολικό στρες ή μια αδύναμη απόκριση στο στρες το καθιστά επιβλαβές για τον οργανισμό μας.

Αν θες να μάθεις τους απαραίτητους διατροφικούς χειρισμούς που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού και καταπολεμούν το στρες και τις αρνητικές του επιπτώσεις, επικοινώνησε μαζί μου!

Η επίδραση του στρες στην διάθεση και τη συμπεριφορά.

Το υπερβολικό στρες ή μια αδύναμη απόκριση στο στρες το καθιστά επιβλαβές για τον οργανισμό. Η ικανότητα αντιμετώπισης και χειρισμού του στρες, είναι διαφορετική από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο τρόπος που βλέπουμε μια κατάσταση και η σωματική μας υγεία, είναι δύο …
Διαβάστε περισσότερα

Στρες και Διατροφή! Ποια η σύνδεση τους;

Το ήξερες ότι, το στρες μπορεί να οδηγήσει σε ανθυγιεινές και λανθασμένες διατροφικές πρακτικές οι οποίες επιδρούν αρνητικά στο ορμονικό προφίλ, στην ισορροπία της γλυκόζης, στην διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους, αλλά και στο ανοσοποιητικό σύστημα! Είναι φυσιολογικό να έχω στρες; …
Διαβάστε περισσότερα
Μοιράσου το!
Call Now Button

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας στην επιχείρηση μας (Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: Δέσποινα Καλογηράτου) έχει καταβληθεί η ενίσχυση "Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού 1" λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.