Διατροφική Υποστήριξη Ι Αγωγή Υγείας

Γραφείο

Βρισκόμαστε στο Αργοστόλι, στην πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Κεφαλονιάς!

Το διαιτολογικό γραφείο nutraMinds στεγάζεται στη Λεωφόρο Γεωργίου Βεργωτή 21, σε απόσταση μόλις ενός λεπτού με τα πόδια από το Λιθόστρωτο, το εμπορικό κέντρο της πόλης και την κεντρική πλατεία Π. Βαλλιάνου.

Σας υποδεχόμαστε με χαρά και χαμόγελο σε ένα μοντέρνο χώρο που έχει ετοιμαστεί με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη για να σας προσφέρει ένα ζεστό και ασφαλές περιβάλλον!

Δες την τοποθεσία στο Google Maps


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Στο χώρο μας διατίθεται διαιτολογικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, απαραίτητος για την διεξαγωγή της διατροφικής αξιολόγησης και την παρακολούθηση της απόδοσης της διατροφικής υποστήριξης.

Λιπομετρητής

Ο πολυσυχνοτικός αναλυτής σύστασης σώματος ΤΑΝΙΤΑ MC780 μετράει με υψηλή ακρίβεια το λίπος και τη μυϊκή μάζα σε όλο το σώμα και τμηματικά. Εκτιμά τον βασικό μεταβολικό ρυθμό και προσδιορίζει την ενυδάτωση του σώματος.

Αναστημόμετρο

Η μέτρηση του ύψους πραγματοποιείται με αναστημόμετρο Seca με ακρίβεια χιλιοστού.

Προπλάσματα

Τα προπλάσματα τροφίμων της εταιρίας NASCO απεικονίζουν το πραγματικό μέγεθος και τα οπτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων και χρησιμοποιούνται στο χώρο του γραφείου για να καταστήσουμε σαφές το μέγεθος των μερίδων και των τροφίμων.

Μοιράσου το!
Call Now Button

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας στην επιχείρηση μας (Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: Δέσποινα Καλογηράτου) έχει καταβληθεί η ενίσχυση "Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού 1" λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.